Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MAN HAR DET I SIG, 

Gäller bara att ta den ofantliga energin och rikta rätt. 

  Som väldigt liten satt med Lego och byggde hus, som ungdom kunde jag inte sova och låg och skapade planritningar på lägenheter. 1:or som sedan blev till fullt möblerad etage 5:or. Allt på bekostnad av att missa skolan återigen. 

   Vi får rätt tydliga signaler i vad vi gillar att snöa in på, men i ung ålder rätt svårt att oformatera dessa till ett ”yrke” eller kall. Speciellt om man befinner sig i diagnoserna ”rike” och med ett icke mående och obefintliga betyg.

  I Stockholm öppnades det upp för mig, jag befann mig på rätt ställe, jag var rätt person, det var vid rätt tillfälle och jag fångade minst sagt upp det hela, ”aggressivt-aktivt”. 

  Där och då började resan som gav mig ”flickan med guldbyxorna” … dramaturgi. 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.