Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MYRORNAS KRIG,

  Endast 26 år gammal checkade jag in i min kropp och gjorde en avstämning, och det var långt innan sjukdomen började härja och ta. Det kändes som myrornas krig i kroppen, mina ”hälso”antenner åkte ut skannade…  och kom fram till att blir jag sjuk kommer jag få ”xx”. Det står mitt namn på denna variant av åkomma, och flera år senare, vilken resa det blev.

   Det följs upp med – livet kring krog- och krögare som verkligen inte är min grej. Kan inte böja mig till att bli så ”svävande” och över diplomatiskt anpassad för att funka brett … 

   Däremot själva livet på ”kulinariska” restauranger framför kulisserna med skön miljö, är jag mäkta svag för. Bra betyg får de restauranger som tar mig mentalt ända till Paris.  Allra helst i ett ”kreativt” kvarter. 

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.