Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

BOKblogg – Kapitel 3 ”Mäklarliv som Galenpanna”

VART VAR JAG PÅVÄG,

Polen byttes ut mot Sverige, dramatiken kring detta bara påvisar hur nära livet är att byta riktning, hur små marginaler kan vara både uteslutande och avgörande.

Skoltiden var jag en simpel skolkatastrof, ut kom jag ”utan” betyg, men har heller aldrig behövt visa de. Tillskansade mig en 5:a, ämnet var internationell politik och upplägget endast muntliga förhör. Tema perestojkan/ kommunismen typ om mitt ursprung.

Redan i tidig ålder hade jag även en dryg passagerare med mig, den passageraren blommade ut senare i en ätstörning. Allra helst socker, snabba ”kletiga”, bulliga kolhydrater samt även fett. Stora mängder sköljdes ner, och som skulle bedöva mig helt. Jag föddes med en genuppsättning med benägenhet, och det ”på”eldat av miljön …. Nu känt att både ADHD och Bipolära har en problematik kring dopaminet, ”fel” uppsättning dopaminreceptorer, och en överkänslighet i belöningscentrat. Kapitel 3 rusar genom min uppväxt och min ”komplexeterande” genuppsättning. Föddes med en ”bugg”

FOTO, DEN POLSKA FOTO HISTORIEN KÖPLÄGE, https://www.boksomdubordelasa.se/butik/ . . .

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.