Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

VAD ÄR RIKEDOM,

Ett lyckligt liv, för mig är lyckligt liv att jag är fri, nöjd mest bara sann och orädd. I min känsla och betraktelse ingår toppar och dalar.  De behövs för att känna lycka, för det är en känsla som kommer och går. Man kan inte känna lycka hela tiden, hjärnan blir resistent och kommer kräva mer av det. Förväntnings ”ribban” skulle snabbt hamna högt, och börja kräva … så enklast låta sig fara upp och ner och känna lyckan i mellanskillnaden mellan att vara nöjd och inte nöjd. Med tiden har jag insett att när vi loggar ur risker och ansvar, får lyckan en både större som  lugnare plats och  följer mig under längre perioder.

FOTO,

BIL HOS OSS NU JEEP, ÄR ETT DON SOM OFTA INTE PÅVISAR VAD MAN ÄR UTAN MER VAD MAN SKULLE VILJA VARA, EN REN IMAGADE FRÅGA.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.