Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

”VÅRT MELROSE PLACE MITT I SMETEN PÅ SRUREPLAN” 

LYXKOLLEKTIV,

   Räddade upp bonus genom att köpa in oss själva på sista objektet. Projektets alla 15 objekt budade vi samtidigt endaste regeln var upp i från ner i kronologisk ordning. 

Nya köparnas snittålder låg på 28 år. 15 lägenheter med sina respektive boende växlade ut där och då i näst intill lika många nya vänskaper. Vi blev omnämnda som ”Stockholm egna Melrose Place”

   Det var vid den här tidpunkten i mitt liv som jag gick in i en butik 200m från vår bostad, och kom ut ”över”bekräftad. Inne i butiken, som nu var Apple, hade jag blivit helt uppslukad av förpackningar/ kartonger hela layouten, och inte av själva produkten/ datorerna som låg i…. Steve Jobs fingerkänsla för själva ”ögonkänslan” var imponerande. Detta med paketering är min grej oavsett om det är hus, livet  eller som nu i realtid bokar. Här botaniserar jag med min kreativitet som bäst.

   Allt gick sedermera fort och jag nöp mig varje kväll för att bromsa in och  påminna mig själv om att inte bli ”dum”. Precis allt var över mina förväntningar sade hon som allt som ofta lade den ribban högt och maxat, med en efterföljare ”inte nöjd”. Nu tvärtemot, hann för engångs skull inte med själv.

……… LÄS BOKEN så får ni en helhetsbild.

FOTO,

Snickarbacken, tillika projektet där vi budade 15 objekt samtidigt

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.