Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
– HELT OLIKA ROLLER I PRECIS ALLT, EN SKAPAR DEN ANDRE FÖRVALTAR. MEN DET FINNS ETT PRIS, I FORM AV SLITAGE PÅ ATT STÅ FAST VID SINA GRUNDUTFÖRANDEN. DET ÄNDRAR MAN INTE PÅ HUR SOM HELST OCH DÅ STÅR MAN PÅ TVÅ HELT OLIKA STÄLLEN I SAMMA RUM OCH DET RÄTT OFTA. TRENDEN I MOTIVATIONSBOKAR SÄGER, ATT MAN KAN INTE ÄNDRA PÅ VARANDRA, MIN KLOKHET SÄGER MEN STÅ DÅ PÅ TVÅ OLIKA STÄLLEN VAD DET NU KAN GE. MIN TANKE SE ÖVER VAD SOM ÄR VIKTIGT FÖR VEM OCH ”LIRKA” IN EN KOMPROMISS. TVÅSAMHETEN ÄR VÄL VÄRD ATT SYNA OCH SE ÖVER VIKTIGHETEN FÖR VEM OCH MED VAD.
EN FRÅGESTÄLLNING, VEM MÅR BRA RESP DÅLIGT AV STÄDAT/ VÅRDAT HEM RESPEKTIVE ICKE, LOGISKT SVAR STÄDAT GER BÄTTRE ”VIKTIGARE” KÄNSLA. BRA DÅ KAN DEN SOM STÄDAR MINDRE OCH ÄVEN BRYR SIG MINDRE KOMPROMISSA UPP SIG. ANNARS STÅR MAN PÅ TVÅ OLIKA STÄLLEN I SAMMA RUM (LÄS FÖRHÅLLANDE). KÖPER INTE UTTRYCKET ATT MAN INTE KAN/ SKALL ÄNDRA PÅ VARANDRA. SÄLJER IN MED DETTA ATT MAN SKALL KÄNNA IN FÖLJA UPP OCH BÄTTRA PÅ DÄR DET ÄR VIKTIGT FÖR NÅGON ….
LÅTA SIG LÄRAS, JANTES 10-SATS LYDER ”DU SKALL INTE TRO ATT DU KAN LÄRA MIG NÅGOT”. VI SLÄPPER DEN, ELLER HUR?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.