Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MORBUS CUSHING, är en mycket ovanlig sjukdom med ”endast” 50 fall/ år. Enkelhetens förklaring är att balanser i systemet skapar en ademon/ tumör som sätter sig som oftast på hypofysen och triggar den att skicka felaktiga signaler till binjurarna som börjar ”TOK” producera kortison. Mitt fall 5-10 över normala värden. VÄRDEN som en vanlig människa inte kan ”självmant” producera. 5 år, 2 op …..  och 2 barn senare med försäljningshinken fylld 40-tal mäklarprojekt, över 500 objekt samt ett antal egna fastighetsutvecklarprojekt bestämde jag mig för att landa, och köpa 2 st arab hästar i Afrika som nu skall hämtas hem.

FOTO: VI BYGGER ÅT, TILL OSS SJÄLVA OCH SNÖAR IN PÅ INREDNING.

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.