Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
JAG MEST BARA PLOCKAR OLIKA ”FÖRSLAG” PÅ LÖSNINGAR, UTAN ATT BEHÖVA SKAPA DE PÅVÄGEN UNDER MÖTEN.
I BOKSERIEN,
”I BRODECKA’S SKALLE – DET GÅR FORT DÄR”. PÅVISAS DET HUR FORT OCH HUR MYCKET AV ALLT FARS RUNT OCH INGA NYA INTRYCK BLIR SOM NYA.
DE SÄGER ATT JAG ÄR EN MYCKET GAMMAL SJÄL, MYCKET GAMMAL MEN BORDE JAG INTE DÅ VARA LÅNGSAM … DET JAG VET IDAG ÄR ATT JAG INTE VET OM JAG LEVT LIV INNAN OCH DÅ VET JAG INTE OM JAG KOMMER LEVA FLER LIV. INGEN HAR LYCKATS BEVISA DETTA FÖR MIG. BESLUT DÄRIGENOM ÄR ATT LEVA I NUET.
SÅ SJÄLEN I SIG ÅLDRAS INTE, DET HAR VI MÄRKT UTAN TRYCKET SNARARE LÄTTAS MED DEN ”ÅLDRANDE” OCH VÄXANDE VISHETEN,
FOTO: GÅR ALDRIG I OGJORT VÄDER,

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.