Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Vi projekterade och byggde egen vindsvåning. Sedan efter något år sålde vi den. Den såldes som begagnad vindsvåning och köparen kom efter med en lista på 30 saker som inte var i ”nyproduktions” standard, utan ”första” repan, tyckte han. Vår advokat knäppte kort på ALLA punkter medan köparen girigt, okunnigt ”bessevisrigt” visade runt och klagade och ville kompenseras med 150”kr …. Men, nu är det så att allt som kan fotas går under okulär besiktning och ligger på honom att följa upp innan köp/ tillträde. Vi själva stod tillbakalutade och synade köparens giriga klåpande. Går under girighet bedrar vishet.
Jag har hört folk diskutera att 1kvm stämning på BOA kan ge en Thailandresa, tom att jag hat överhört en kvinnan uppräkning av hur många par skor…….. Man har varit in i ”ytan” man har accepterat att man får plats och vad man betalar för, så på den tiden lade vi in att 5% femmarginal skulle gå under disparatas, dvs skälighet.
FOTO: Vår egen byggda fantastiska vindsvåning på Torsgatan/ Vasastan.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.