KAT BRODECKI – MIN LIVSRESA SOM JAG DELAR MED MIG

Jag må vara okänd som person, men har istället ett välkänt yrke och sitter dessutom på allmänt kända diagnoser. Bio-hackers har redan kommit upp till ytan och publicerats och även de ligger lite inom genren ”självupplevt”. Hos dem, och sådana som mig, finner man klokheter som gått sig varm ”LIVE”. Allt detta vid sidan av att vi lyckats leva med sann intuition och klarat att stå emot ”osanningar” i samhället.

Jag blandar biografi med fakta, grundat på egna erfarenheter. Som jag ser det är vi väsentliga korrekturläsare i samhället. Vi stämmer av på oss själva att det som forskats fram verkligen fungerar. Vi är inte köpta utan har blivit lärda genom våra egna svårigheter. Jag har inte professorsgrad. Jag briljerar inte med ”svår” text utan håller mer ett öppet trivselspråk för alla förståelsenivåer. Därmed kan jag ge läsarna inkörsportar till områden som t.ex. läkemedels- och matindustrin, den metabola pandemin, mäklaryrket och andra områden av mitt liv som jag valt att fördjupa mig inom. Tempot är snabbt. Jag skriver inte slaviskt kronologiskt utan pendlar snarare och följer det tema som jag belyser för stunden. Jag har patent på mitt eget liv, på mina egenupplevda livserfarenheter och på det som blivit min verklighet samt det ihop med de klokskaper jag förvärvat på vägen.

Kat Brodecki, hur blev jag Kat ver 3.0

Kat. Hur blev jag Kat? Det hände i och med att jag började förkorta mitt namn till Kat på sms. Alla på Oscar Properties kallade mig Kat, och jag var lycklig över att jag äntligen slapp Katta som mina kära gävlebor kallar mig. Annars funkar även Brodeck’a. Hade vi slagit ner oss i Italien hade ” Brodec’c’i ” blivit ett schyst efternamn. Kat.brodecki@boksomdubordelasa.se. Jag kommer även finnas på Facebook, Instagram och andra forum som en ”fotomonolog”. Jag lägger ut ett inlägg per rubrik och dag och följer boken mest hela tiden i kronologisk ordning. Det finns mellan 60–100 rubriker per bok. Jag ser det mer som en dagboksverksamhet skrivet i ett historiskt perspektiv.

Här har jag återigen patent på mitt levda liv, mina erfarenheter. Insikt är att inte möta precis allas omdömen. Det råder en avsaknad om insikt i hur man hanterar andras/främlingars integritet. Det hotas, kräks och vräks. Jag står över och väljer att öppna mig enkelsidigt. Jag lämnar ut mig, men är ointresserad av att möta världens reformistiska syn och åsikter. Passar det inte, så läs en annan bok. Jag lägger hellre min energi på att fortsätta skriva fler böcker på min amatörnivå i hopp om att den enkelheten öppnar upp läsarnas egna dörrar. Jag befinner mig på en mycket bra plats i mitt liv och månar om att behålla den.

 

Ledord: Fri, Nöjd, Sann och Orädd.

Gå fritt i livet, var nöjd med det historiska, var sann mest hela vägen och dumpa rädslorna.

Prova själva!

Brodeck’a

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.