Recensioner

MATS  –  MIN PSYKIATRIKER

”Att läsa Katarina Brodeckis bok kräver att man lutar sig tillbaka och spänner fast säkerhetsbältet. Utan krusiduller och omskrivningar kastas vi in i en naken livsberättelse där medgångar och motgångar avlöser varandra. Katarina Brodeckis historia är konkret, rak och ärlig. Språket är tydligt och speglar väl hur tankar och skeenden pendlar i takt med livet och själens växlingar. Att som psykiatriker få ta del av historien från ”den andra sidan” är uppfriskande, upplyftande och, måste jag medge, uppfostrande då det ger ett ytterligare perspektiv på hälsa och sjukdom. Var går egentligen gränsen mellan normalt och sjukt? När är symtomen en tillgång och när är de en tung boja. Katarina Brodecki visar i sin bok att även om ingenting är enkelt så är det aldrig utan mening och och jag blir tacksam över hennes  mod och vilja att dela med sig.”

 – Mats Rosengren, Psykiatriker

 

EVA  – OPERASÅNGERSKA & LÄKARE

”Detta är sammnfattande en rafflande sann historia där Katarinas öppna språk ger oss insikt i vad man helt enkelt kan åstadkomma trots eller med (?) sina diagnoser. Detta är just en av dom många spännande frågor som väcks hos mej när jag läser boken. Väljer vi medvetet, med våra inneboende egenskaper våra val eller är det så att våra val är tvingande och väljer oss? ”

 – Eva Helde Operasångerska & Läkare

 

ANITA  –  FÖRFATTARE & LEDARSKAPSUTVECKLARE

”Den här boken engagerar och lämnar läsaren med eftertanke. Den utmanar med sin totala ärlighet och sitt oförskönade språk. Kat Brodecki berättar på sitt eget sätt och mycket rättframt. Det handlar om hennes svindlande mäklarkarriär trots eller hand i hand med svåra sjukdomar och diagnoser. Här finns inte ett spår av självömkan. Kat ger istället värdefulla tips om vägen till balans, självinsikt och hälsa, baserat på hennes egen livsresa. De sanna berättelserna är de bästa.”

 – Anita Edvinsson Författare & Ledarskapsutvecklare

 

JENNIE – COPYWRITER

”När du sätter dig ner för att läsa Kat Brodeckis ’Mäklarliv som Galenpanna’, får du hålla i hatten, för här går det undan!
Kat förstår tidigt att hon är annorlunda, men det är inte förrän hon närmar sig 50 som det fastställs att hon lider av flera diagnoser, däribland bipolär. Under den här tiden har hon upplevt allt från toppar till bottnar, och har samtidigt genom hypermanisk kreativitet kämpat sig upp till ett monopolläge som mäklare. Vi läsare får följa med på de tvära kasten mellan framgångsrika miljonprojekt, till att inte ens klara av att kliva ur sängen.
Och en sak är säker – du kommer aldrig ha tråkigt.”

 – Jennie Kilgren, Litterär konsult

 

ELIN – LITTERÄR KONSULT

”En personlig skildring om att nå framgång trots stora utmaningar privat och i karriären. Det här är en bok med mycket visdom om livet, människor och den inre resan.”

 – Elin Ihreborn, litterär konsult

OTTILLIA  – STUDENT OCH MÄSTARE PÅ RIM

”Direkt från hjärtat har du skrivit en fantastiskt bra bok, Kunskapen åren gett dig måste ha fått dig att bli väldigt klok.

Du visar verkligheten utan filter med meningar som är välbeskrivande, Och efter att ha läst denna bok vill jag säga att den varit väldigt givande.

Med både det fullspäckade mäklarlivet, någon berättelse från barndomen och familjen du har,
Berättar du om fina och fula relationer där du antingen har lämnat eller stannat kvar.

Du blandar in fakta och humor allt i ett,
Men gör också att man kan känna igen sig själv i det du skriver på ett eller annat sätt.

Helt utan bokförlag har du gjort detta väldigt bra,
Så en stor eloge tycker jag verkligen att du ska ha!”

 – Ottillia Blom – Student & Mästare på Rim

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.