FRAMGENT

Nutid och Samtid

TEAM ARABIAN VER 4.0 KAT. BRODECKI

KAT. BRODECKI’s version 4.0 är just hästprojekt med namnet ME AND MY HORSES – TEAM ARABIAN, där vi importerar Berber-Araber från Marocko för att sen sälja vidare. 

HÄSTsomduvillrida är alltså det tredje varumärkesfundamentet i serien DITTlivsomduvillhadet/ BOKsomdubordeläsa samt det tidare HEMsomduvillboi.

FÖLJ OSS,
Hästarna HELLEL (RosaMulen) och HALLF, är två vackra arabhästar som ska hämtas från Marocko till Sverige under september 2021.
 Jag åker då ner själv och kör hem dessa två, en resa om 7500 km tur och retur.   

Fyra ”heliga” stopp på ett par dagar styck är också planerade. Första stoppet är Nerja, och därefter San Sebastian, där det skall ridas på pilgrimsleden Compostella Campiago som ligger i Norra Spanien, samt ett efterlängtat besök hos vänner i Champagnedistriktet Congy. Slutligen blir det ett lite längre stopp i Skåne. 

Allt detta skall filmas till en varumärkesbyggande dokumentär, med fokus på hela äventyret att resa långt för att köpa in hästar som sen ska transporteras hem till Sverige för vidareförsäljning.  

Efter själva köpet rids hästarna in, och förbereds både fysiskt och mentalt av professionnella hästförare inför hemfärden. Det handlar om allt från hästens psyke och ridinskolning som sker under sex veckor när de sitter i karantän, till kastrering och veterinärsyn. Vi kommer att bistå med allt, inklusive resa och själva transporten. 

Hästförarna ifråga har tidigare tagit sig an stuntuppdrag vid inspelning av ”Game of Thornes”, och även varit hästansvariga vid en hel del filminspelningar. Idag livnär de sig på ridresor, och att just skola in hästar. Hästarna köps in som bondhästar, men kommer sen ut efter 2-3 månader och är inridna på samma nivå som polishästar. Vi säkerställer alltså alltid att ni köper en trygg häst.

Här kommer vi att bygga upp en hästbank, med potentiella Berber-Araber till salu, och ni kan få en Bond-häst-arab inskolad och förädlad på plats. 

Vi kommer att resa runt och besöka såväl hästmarknader som utvalda hästar från vår hästbank. Vi tar fram star med potential, samt förmedlar kontakt med våra hästhandlare och hästförare, som kommer förädla den häst ni väljer  

Väl hemma i Sverige kommer vi att kuska land och rike runt med demo-hästarna i hästhusbil, för att presentera både upplägget och den nya rasen, under ”Me and my HORSES TEAM ARABIA” 

Inköp av häst, den långa resan, inskolningen av häst, och vägen tillbaka till den svenska myllan kommer författas som Bok7 i bokserien ‘BOKsomdubordeläsa’, och ha den spännande titeln ”ÄR DETTA MITT SJÄLVMORD”. Även den blir en del i marknadsföringen av den – iallafall för Sverige – relativt nya hästrasen.

A-FRAME FJELL PROJEKT VER 5.0 KAT. BRODECKI

KAT. BRODECKI’s ver 5.0 handlar om privat fjällstugs produktion uppe i Årefjäll. Namngiven VILLA PERSONA där Kat med Peter man bygger nytt helt enligt deras smak och tycke.

FJÄLLstugasomduvillboi är det femte och sista varumärkes fundamentet. Det ihop med HÄSTsomduvillrida, DITTlivsomduvillhadet och BOKsomdubordeläsa. Här kommer vi sluta som två mycket nöjda människor, kvalandes in som de äldste med livet som levts hela vägen.

 

FÖLJ OSS,
A-frame hus från tankebild till färdigt fjällhem. Kat. Brodecki som design och interiör ansvarig, Peter man som projektledare. Därefter står vi inför bygg senast 2025.

Först skall ett par ton bokar säljas, inte en bok kommer ges bort gratis, precis som husdjur som ges ett penningvärde gäller det även mina bokar.

Sokrates, han som representerar en del av min personlighet kommer ansvarar för nöjsamheten och perfektionen. Den kreativa grunden, det som för mig alstrar energi och driver mig framåt. Denne Sokrates kommer dock hållas hårt, och långt bort från budgeten.

Allt detta här skall förevigas i BOK10, ”DOPAMIN JUNKEY TILL FJELLS”.

LIVET är bara till att levas, glöm nu inte det…

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.