KÖPVILLKOR

Vår webbplatsadress är: https://www.boksomdubordelasa.se.

Följande villkor gäller för alla köp. Vänligen läs igenom innan du bekräftar ditt köp.

Frakt och leverans

Alla beställningar som görs helgfria vardagar före kl 13.00 och vars produkter finns i lager skickas normalt samma dag från oss. Beställningar gjorda på helger och helgdagar skickas normalt nästföljande arbetsdag. Observera att transportörens leveranstid tillkommer, som mest två vardagar. Vi kan dock inte garantera att varorna kommer fram inom angiven leveranstid eftersom oförutsedda förseningar kan uppstå. Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar. När din beställning är skickad från oss får du ett leveransbesked mejlat till dig med ett försändelse-id så att du kan spåra leveransen. Leveranser sker med Posten Varubrev, A-post eller DHL Parcel Connect beroende på vikt. 

Betalningsvillkor

Du kan betala med Swish, Klarnas faktura, direktbetalning, kort (Visa, Mastercard), och PayPal.

Vi levererar inte mot postförskott. 

Avbeställning

Under förutsättning att inget annat avtalats i samband med din beställning kan du avbeställa innestående order genom att meddela kundtjänst på telefonnummer 0290-76 76 80 eller genom att mejla kund@sdist.se. 

Ångerrätt

Full ångerrätt gäller inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. För oanvända produkter i nyskick kommer full återbetalning av köpesumman exklusive frakt att ske utan dröjesmål så snart vi har fått produkten returnerad. Återbetalningen sker senast 14 dagar efter att vi har mottagit information om ånger, dock måste returen ha mottagits för att återbetalning ska kunna ske. Om din vara skulle vara skadad när du får den är det istället en reklamation, se avsnittet reklamationer nedan. Du kan inte åberopa ångerrätt för en redan använd produkt. Om din retur väger mer än 2 kilo behöver du kontakta kundservice innan returen. Du behöver inte ange varför du ångrar dig, men skicka med en lapp där det framgår att du ångrar ditt köp. Observera att du alltid är ansvarig för att paketera varorna så att de inte kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst på grund av bristande emballage kommer att debiteras dig. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter, exempelvis postförskott. Om en retur inom ångerrätten returneras per brev alternativt väger mindre än 2 kg och inte returneras som postpaket, så behöver du inte kontakta kundservice innan du returnerar. Returadressen för brev upp till 2 kilo är: StjärnDistribution AB Hästskovägen 12 813 33 HOFORS Du betalar själv kostnaden för returen. 

Reklamationer

Har du fått en felaktig eller defekt vara ska du alltid kontakta kundservice hos vår logistikpartner StjärnDistribution så fort felet har upptäckts. Defekt returer sker alltid på vår bekostnad, men kräver att du först kontaktar oss innan returen. Vissa defekta varor ska returneras och märkas med ett returnummer – kontakta kundservice för att se om detta gäller din retur. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter, exempelvis postförskott. En defekt vara ersätts i första hand med en ny felfri. Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 8 dagar till kundtjänst. 

Ej uthämtade brev eller paket 

För ej uthämtade brev eller paket förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 89 kr. 

Personuppgifter

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen.

För att handla hos oss måste du fylla i alla obligatoriska fält vid kundregistreringen. Genomförd beställning innebär att du godkänner att namn och personnummer registreras i vårt kundregister. Alla personuppgifter som du lämnar till oss kommer att behandlas av vår logistikpartner StjärnDistribution AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vid köp kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig och utföra kreditkontroll. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part. 

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella (digitala) tryckfel och utgående varor. 

Trygg hos oss

Vi följer lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, samt Konsumentverkets och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Vi hoppas att du ska känna dig trygg och trivas som kund hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice med frågor om order, villkor eller produkter. 

Digitala böcker

Kunden får vid köpet en tidsbegränsad, icke exklusiv och ej överlåtbar licensprenumeration. Kunden ansvarar för att lösenord till produkten inte lämnas till annan person. DITTlivsomduvillhadet Sverige AB äger rätt att vid olovlig användning från kundens sida omedelbart förhindra kundens tillgång till produkten. DITTlivsomduvillhadet Sverige AB kan under prenumerationstiden komma, och förbehåller sig rätten, att modifiera, uppgradera och uppdatera produkten. DITTlivsomduvillhadet Sverige AB äger därmed rätt till att under prenumerationstiden avbryta tillgången till produkten för kund, och kunden äger inte rätt till ersättning för detta. DITTlivsomduvillhadet Sverige AB ansvarar inte för eventuella skador eller förluster med anledning av användande av produkten. Ingen support och returrätt lämnas på produkten. 

Fysiska pappersböcker

De fysiska pappersböckerna är begränsade i sin användning till en användare. Varje enskild bok får läsas och användas av endast den ursprungliga användaren. Böckerna får inte överlåtas från den ursprungliga användaren till annan person. Detta medför bland annat att så kallad klassrumsuppsättning, där böckernas användare delar på böckerna över tid, ej är tillåtet. Urspungsanvändaren har således en exklusiv användningsrättighet till boken, men ej rätten att överlåta boken till annan person.DITTlivsomduvillhadet Sverige AB ansvarar inte för eventuella skador eller förluster med anledning av användande av produkten, och ingen support lämnas på produkten.

DITTlivsomduvillhadet Sverige AB c/o StjärnDistribution AB Hästskovägen 12 813 33 HOFORS SWEDEN

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse genom att komma ihåg att du har loggat in mm.